vissza a főoldalra
Mit nyújtunk Önnek?
Ingyenes pályázatfigyelés:
  • Bemutatjuk a fejlesztési céljaihoz legjobban illeszkedő pályázatokat
  • Folyamatosan tájékoztatjuk az új pályázati lehetőségekről, az Ön által igényelt területek számbavételével.
Megfelelő csapatunkkal elkészítjük pályázati dokumentációját:
  • Pályázatát előkészítjük és megírjuk. Továbbá projekt management-et is vállalunk.
MINDEZT GYORSAN ÉS HATÉKONYAN

.bővebben...

Belépés
hirekcim
2005.01.03.
Luxemburg átvette az EU-elnökséget
Újév napján Luxemburg 2005 első félévére átvette az Európai Unió soros elnöki posztját Hollandiától.

A legsürgősebb teendők miatt pénteken összeül a 25 tagállam illetékes minisztereinek tanácsa, hogy rögzítsék a délkelet-ázsiai katasztrófa miatti azonnali segítség részleteit, és megtervezzék a térség hosszú távú újjáépítésével kapcsolatos európai uniós lépéseket. Az EU eddig 33 millió eurót adományozott a térségnek; a Bizottság közlése szerint további 300 millió eurót tudnak rendelkezésre bocsátani.

Louis Michel EU-biztos és Louis Schiltz luxemburgi fejlesztési és segélyezési miniszter csütörtökön Dzsakartában részt vesz az ASEAN-országok rendkívüli konferenciáján, amit a cunami következményeinek kezelése miatt hívtak össze - jelent meg az euro.hu honlapon.

Fő feladatok

A luxembourgi diplomácia vezetői korábban kijelentettké fő feladatuk a tagállamok „meggyőzése" lesz arról, hogy mindenki érdekeit szolgálja, ha még az első félévben véglegesítik a 2007 utáni közös büdzsé keretszámait. Előrelépést remélnek olyan, az Unión belül feszültséget okozó kérdésekben, mint például a stabilitási paktum reformja és az EU finanszírozása. Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnök hétfőn találkozik Gerhard Schröder német kancellárral, hogy megpróbálják közelíteni a német kormány és az EU vezetőinek álláspontját pénzügyi kérdésekben.

Bővítési kérdések


Bejelentették, hogy április 25-26-ára tervezik a bolgár és a román csatlakozási szerződés ünnepélyes aláírását, és megerősítették a horvát tagfelvételi tárgyalások március 17-i megkezdését - közölte a bruxinfo.hu

2005.Jan.03

www.fn.hu
Minden jog fenntartva © 2004 Kapcsolat |