vissza a főoldalra
Mit nyújtunk Önnek?
Ingyenes pályázatfigyelés:
  • Bemutatjuk a fejlesztési céljaihoz legjobban illeszkedő pályázatokat
  • Folyamatosan tájékoztatjuk az új pályázati lehetőségekről, az Ön által igényelt területek számbavételével.
Megfelelő csapatunkkal elkészítjük pályázati dokumentációját:
  • Pályázatát előkészítjük és megírjuk. Továbbá projekt management-et is vállalunk.
MINDEZT GYORSAN ÉS HATÉKONYAN

.bővebben...

Belépés
hirekcim
2009.02.17.
Új szolgáltatás az Európai Uniós támogatások felhasználásával kapcsolatos információk elérésére

A közvélemény igényeinek kielégítése céljából a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség létrehozta a JELEK fantázianevű, JElentéskészítő és LEkérdező Keretrendszert. A szolgáltatás célja a transzparencia növelése, azaz a sajtó, illetve a közvélemény tájékoztatása a források felhasználásáról.


A JELEK használatával a felhasználó pontos képet alkothat az Európai Uniós támogatások területi megoszlásáról. A rendszer segítségével rövid idő alatt, dinamikusan szerkeszthető lekérdezések készíthetők. Naprakész adatok alapján állíthatók össze az egyes jelentések a Nemzeti Fejlesztési Terv (2004-2006), illetve az Új Magyarország Fejlesztési Terv (2007-2013) időszakára vonatkozóan.

A lekérdezések tartalmát a felhasználó szabadon szerkesztheti a rendelkezésre álló jelentéselemekből. Régiós, megyei és kistérségi bontásban önkormányzatokra, vállalkozásokra, illetve non-profit szervezetekre vonatkozó adatokat lehet megjeleníteni. Lekérdezhetőek többek között a statisztikai alapadatok, a beérkezett és támogatott pályázatok száma, ezek megoszlása operatív programonként, az igényelt és megítélt támogatási összeg megoszlása operatív programonként.


A rendszer elérhető a www.nfu.hu internetes oldal Eredmények / JELEK almenüpontjában.

Dátum: 2009. február 3.

Forrás: www.nfu.hu

Minden jog fenntartva © 2004 Kapcsolat |