vissza a főoldalra
Mit nyújtunk Önnek?
Ingyenes pályázatfigyelés:
  • Bemutatjuk a fejlesztési céljaihoz legjobban illeszkedő pályázatokat
  • Folyamatosan tájékoztatjuk az új pályázati lehetőségekről, az Ön által igényelt területek számbavételével.
Megfelelő csapatunkkal elkészítjük pályázati dokumentációját:
  • Pályázatát előkészítjük és megírjuk. Továbbá projekt management-et is vállalunk.
MINDEZT GYORSAN ÉS HATÉKONYAN

.bővebben...

Belépés
hirekcim
2008.01.01.
Megjelentek az elsõ közlekedésfejlesztési pályázatok kiírásai


 

A Közlekedésfejlesztési Integrált Közreműködő Szervezet (KIKSZ) a mai napon felhívást tett közzé a Közlekedési Operatív Program (KÖZOP) keretében megpályázható vasúti, közúti (gyorsforgalmi utak és közutak), illetve közösségi közlekedési infrastruktúrafejlesztésekre.

 

A fent említett prioritásokon belül előkészítésre és/vagy kivitelezésre nyújtják be pályázataikat az arra már kijelölt önkormányzatok és szervezetek. Mivel a közlekedésfejlesztés területén szinte kizárólag kiemelt projektek kaphatnak csak támogatást, így ezen felhívásokra csak olyan projektek kivitelezésével lehet pályázni, melyeket a kormány ezt megelőzően akciótervben már jóváhagyott.

A kedvezményezettek köre a közlekedésfejlesztési kiemelt projektek természeténél fogva már előre tudott. Ide tartozik a NIF Zrt., a MÁV, a GYSEV, a BKV Zrt., a Fővárosi Önkormányzat, illetve Miskolc, Szeged, illetve Debrecen Megyei Jogú Városok Önkormányzatai.

A most közzétett felhívásokra a meghirdetéstől számított 10. naptól folyamatosan nyújthatják be pályázataikat az érintett szervezetek.

Dátum: 2007. december 21.

Forrás: www.nfu.hu

Minden jog fenntartva © 2004 Kapcsolat |