vissza a főoldalra
Mit nyújtunk Önnek?
Ingyenes pályázatfigyelés:
  • Bemutatjuk a fejlesztési céljaihoz legjobban illeszkedő pályázatokat
  • Folyamatosan tájékoztatjuk az új pályázati lehetőségekről, az Ön által igényelt területek számbavételével.
Megfelelő csapatunkkal elkészítjük pályázati dokumentációját:
  • Pályázatát előkészítjük és megírjuk. Továbbá projekt management-et is vállalunk.
MINDEZT GYORSAN ÉS HATÉKONYAN

.bővebben...

Belépés
hirekcim
2007.08.29.
Minõségi vállalati képzésekkel a versenyképességért

Újra megnyílik a munkahelyi képzések támogatását szolgáló pályázati ablak. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség augusztus 21-én megjelent új pályázatára kis- és középvállalkozások jogosultak pályázatot benyújtani. A rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 2007-2008-ban több mint 3 milliárd forint, ebből 1,4 milliárd fordítható a Közép-Magyarországi Régióban székhellyel rendelkező vállalkozások projektjeinek támogatására.

Az elnyerhető összeg 10-50 millió forintig terjedhet. A pályázatokat 2007. október 5-től december 31-ig lehet majd benyújtani. Az uniós forrásból többek között szakmai és a vállalkozás tevékenységéhez kapcsolódó, az Európai Unióval kapcsolatos képzések indulhatnak. Hangsúlyt kaphatnak a működéssel kapcsolatos oktatási formák: a pénzügyi, számviteli, adó, vám, társadalombiztosítási és nem utolsó sorban az idegen nyelvi képzések is. A magyarországi vállalkozási kultúra szempontjából kulcsfontosságú a számítástechnikai és informatikai tudás színvonalának emelése; a munka- és egészségvédelmi ismeretek bővítése pedig a munkavállalók biztonságát szolgálja. Vezetőképzésre is lehetőség nyílna a gazdasági társaságok tisztségviselői és középvezetők számára, de csak akkor, ha az a fenti képzés típusokkal együtt valósul meg. A Társadalmi megújulás operatív program részeként megvalósítandó képzések minőségét garantálhatja, hogy kizárólag akkreditált intézmény által nyújtott, minősített szolgáltatás vehető igénybe, vagy pedig az oktatási formának szerepelnie kell az Országos Képzési Jegyzékben. A pályázó csak külső, piaci szereplő által nyújtott szolgáltatásokat vehet igénybe.

A megítélt támogatások alapján összesen mintegy 110, az unió által társfinanszírozott képzés segíti a jövőben a munkavállalók készségeinek és kompetenciájának javítását, ezen keresztül a foglalkoztatás bővítését.

Dátum: 2007. augusztus 21.

Forrás: www.nfu.hu

Minden jog fenntartva © 2004 Kapcsolat |