vissza a főoldalra
Mit nyújtunk Önnek?
Ingyenes pályázatfigyelés:
  • Bemutatjuk a fejlesztési céljaihoz legjobban illeszkedő pályázatokat
  • Folyamatosan tájékoztatjuk az új pályázati lehetőségekről, az Ön által igényelt területek számbavételével.
Megfelelő csapatunkkal elkészítjük pályázati dokumentációját:
  • Pályázatát előkészítjük és megírjuk. Továbbá projekt management-et is vállalunk.
MINDEZT GYORSAN ÉS HATÉKONYAN

.bővebben...

Belépés
hirekcim
2007.08.17.
Indul a TIOP 3.3.1. pályázati kiírás társadalmi vitája

2007. augusztus 9-én indul a szeptember 4-én meghirdetésre kerülő TIOP 3.3.1. A közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés megteremtése I. – A munkaerőpiaci és szociális szolgáltatások akadálymentesítése c. pályázati kiírás társadalmi egyeztetése.

A fogyatékos személyek jogairól és esélyegyenlőségük biztosításáról szóló 1998. évi XXVI. törvény kimondja, hogy a fogyatékos személyeknek joguk van a közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférésre, és ezen jog érvényesüléséhez a közszolgáltatást nyújtó állami szervek kötelesek a feltételeket biztosítani.   

A most társadalmi egyeztetésre bocsátott pályázat célja a komplex, azaz fizikai és info-kommunikációs akadálymentesítés, - más kifejezéssel: egyenlő esélyű hozzáférés -, ezáltal a fogyatékos emberek életminőségének a javítása, a közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés biztosítása. Az egyenlő esélyű hozzáférés biztosításával a fogyatékossággal élő személyek nagyobb mértékben képessé válnak önállóan intézni ügyeiket, képesek lesznek dolgozni és adót fizetni, továbbá ez a törekvés az állam által biztosított szolgáltatásokhoz való hozzáférést is elősegíti.


Dátum: 2007. augusztus 9.

Forrás: www.nfu.hu
Minden jog fenntartva © 2004 Kapcsolat |