vissza a főoldalra
Mit nyújtunk Önnek?
Ingyenes pályázatfigyelés:
  • Bemutatjuk a fejlesztési céljaihoz legjobban illeszkedő pályázatokat
  • Folyamatosan tájékoztatjuk az új pályázati lehetőségekről, az Ön által igényelt területek számbavételével.
Megfelelő csapatunkkal elkészítjük pályázati dokumentációját:
  • Pályázatát előkészítjük és megírjuk. Továbbá projekt management-et is vállalunk.
MINDEZT GYORSAN ÉS HATÉKONYAN

.bővebben...

Belépés
hirekcim
2005.05.27.
Leáll az EU bõvítés?
A német belpolitikában várható változás, a konzervatívok győzelme alapvető fordulatot idézhet elő az Európai Unió tervezett bővítése terén.

A németek szeptember 18-án járulnak az urnákhoz előrehozott parlamenti választáson. Ha a CDU/CSU esélyes jelöltje, Angela Merkel lesz Németország első női kancellárja, oldalán a bajor miniszterelnök, Edmund Stoiber lesz a gazdasági csúcsminiszter. Ez a páros megtorpedózhatja Törökország csatlakozását: Merkel a kedvezményes partnerség híve, Stoiber pedig egyenesen úgy nyilatkozott: minden jogilag lehetséges eszközt bevet annak érdekében, hogy Törökországot az EU-n kívül tartsa.

A várható francia alkotmány-elutasítás és a valószínűsíthető német kormányváltás alapjaiban rendítheti meg az Unió kiterjesztését: Németország a török csatlakozás szorgalmazójából annak legfőbb ellenzőjévé válhat, és a román, bolgár csatlakozás is bizonytalanná válik. A CDU szóvivője úgy fogalmazott: "álláspontunk egyértelmű: ha a franciák nemet mondanak, félre kell tenni Bulgária és Románia csatlakozását" - írja az Euractiv.com
.

www.ma.hu

2005.05.27.
Minden jog fenntartva © 2004 Kapcsolat |